Client: The Cameron Family | Location: Vancouver, BC | Budget: $250,000 (est.) | Completed: 2012

The Cameron Residence

Working closely with the clients, Enns | Gauthier led a complete re-design of the exterior spaces adjacent to a newly renovated contemporary house on Vancouver’s west side.  E|G led a diversified and energetic team of contractors, lighting designers and fabricators to create custom furnishings and architectural elements that were unique to the residence, from vertical screens and gardens, to seat walls, to paving combinations, to entry signage. The client was taken through concept sketches, 3D modeling and construction details, culminating in the successful implementation of a series of outdoor spaces, with high-end materials, form and texture.

Read Blog Post

Got a Project to Discuss?

Let us help you towards a creative, functional solution.